Särkänniemen Koiramäessä iloinen perhetapahtuma – uusi söpöläinen syntyi

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Särkänniemen huvipuiston Koiramäessä koettiin eilen iloinen perhetapahtuma, kun kuusivuotias Angelica-aasi, eli Alma, varsoi kauniin tammavarsan. Emo ja varsa voivat molemmat hyvin. Emo ja uusi tulokas ovat Koiramäessä nähtävillä säiden mukaan joko ulkokarsinassaan tai sisällä tallissa.

Varsan isä on Viljakkalasta kotoisin oleva aasiori Jackpot. Myös 29- ja 25-vuotiaat aasimummot Sanni ja Mimmi ovat olleet innoissaan tulokkaasta. Koiramäessä pääsee tapamaan myös muita nuoria eläimiä. Kainuunharmas-rotua oleva Laku-lammas synnytti lauantaina 6. kesäkuuta neljä karitsaa; kolme uuhta ja yhden pässin. Kesällä odotetaan lisäksi Iiris-kyyttölehmän vasikan syntymää.

Särkänniemi
Särkänniemi