Selena Gomez ei uhkeita muotojaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez on viime aikoina julkaissut Instagramissa vietteleviä kuvia muun muassa rantalomaltaan. Nuoren poptähden tyyli on muuttunut vuosien saatossa selvästi rohkeammaksi, ja hänen faninsa saavat ihastella nykyisin usein rohkeitakin nettikuvia.

Splash
Splash

Eilen Selena Gomez ikuistettiin osallistumassa New Yorkissa, jossa hän saapui televisiostudiolle haastateltavaksi. Neitokaisen uhkeat muodot varastivat päähuomion, sillä Selena oli pukeutunut kireään punaiseen pikkutoppiin.

Viime kevään Selena Gomez uurasti uuden elokuvansa kuvauksissa. Kaunottaren roolisuoritus tullaan näkemään Dubious Battle -elokuvassa. Atlantassa järjestetyt kuvaukset pitivät tähden kiireisenä ja heti kuvausten päätyttyä Gomez suuntasi Meksikoon rentoutumaan.

Splash
Splash
Splash
Splash