Leffasarja loppuu – tässä viimeisen Paranormal Activityn traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienekkä rahalla dokumenttielokuvan tyyliin tehty Paranormal Activity osoittautui hurjaksi menestykseksi, ja se sai monta jatko-osaa. Sarjan viimeisin osa, Paranormal Activity: The Marked Ones sai ensi-iltansa alkuvuodesta 2014. Jatkoa seuraa jälleen tänä vuonna.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension -elokuvan kerrotaan olevan sarjan viimeinen osa. Tuottaja Jason Blum kertoi USA Today -lehdelle elokuvan tuovan aikaisempien elokuvien juonikuviot päätökseen ja kertovan riivatun perheen taustatarinan. Mies lupasi elokuvan myös paljastavan miltä sarjan räyhähenki, Toby-demoni, todella näyttää.

Lokakuussa ensi-iltansa saavan elokuvan traileri on nyt nähtävillä Youtubessa. Paranormal Activity: The Ghost Dimensionin ohjaajana toimii Gregory Plotkins. Toisin kuin sarjan edelliset osat, tuore elokuva tullaan esittämään kolmiulotteisena.