Beyonce ihastuttavassa lapsuuskuvassa – pikkusiskonsa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce on ollut viime aikoina uutisissa lähinnä ulkomusiikillisissa merkeissä. Taannoin hän sai aikaan pienoisen nettiraivon jaettuaan kuvan, jossa hän kaataa poreammeeseen Armand de Brignacin shampanjaa. Shampanjan hinnaksi arvioidaan noin 20.000 dollaria.

Laulajan pikkusisar, niin ikään musiikin parissa uraa luonut Solange Knowles, täytti 24. kesäkuuta 29 vuotta. Beyonce toivotti siskolleen onnea Instagramissa lapsuuskuvan muodossa. Vanhassa polaroid-otoksessa 8-vuotias Beyonce ja 3-vuotias Solange poseeraavat hymyillen kameralle.

Beyonce oli taannoin myös raskaushuhujen keskiössä. Tähti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka uskottiin vihjaavan Beyoncen odottavan mahdollisesti toista lastaan. Toistaiseksi väitteet mahdollisesta perheenlisäyksestä ovat kuitenkin jääneet huhujen tasolle.

Kuva, jonka Beyoncé (@beyonce) julkaisi