Star Warsin pidätetty lapsitähti sairastaa skitsofreniaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen lapsinäyttelijä Jake Lloyd muistetaan Anakin Skywalkerin roolistaan Star Wars: Episodi 1 – Pimeä uhka -elokuvassa vuonna 1999. Taannoin mies nousi otsikoihin, kun hänet pidätettiin ylinopeuden ajamisesta Etelä-Carolinan Charlestonissa.

Lucasfilm
Lucasfilm

Nykyään Jake Broadbent -nimeä käyttävän tähden on nyt paljastettu kärsivän luultua vakavemmista ongelmista. TMZ-sivuston mukaan entisellä lapsitähdellä havaittiin 19-vuotiaana skitsofrenia. Taannoin Jake hyökkäsi äitinsä kimppuun jätettyään ottamatta lääkkeensä.

Jake Lloydin äiti teki 26. maaliskuuta Indianapolisin poliisiasemalle ilmoituksen poikansa väkivaltaisesta käytöksestä. Entinen lapsitähti ilmaantui Lisa-äitinsä ovelle, ja syytti häntä elämänsä pilaamisesta. Äiti ei aikonut päästää poikaansa sisälle, jolloin Jake pahoinpiteli hänet.

Äidin mukaan perhe aikoo yrittää saada miehelle jälleen apua, kunhan tämä vapautuu vankilasta. Maaliskuisesta välikohtauksesta huolimatta Jake ei ole naisen mukaan väkivaltainen henkilö.