Vaarallinen vieras ilmestyi takaovelle – urhea kissa pelotteli puuman pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Tom Mabe kohtasi taannoin hämmästyttävän hetken kotonaan, kun villieläin tuli tekemään turhan läheistä tuttavuutta hänen kissojensa kanssa. Mies kuvasi videolle tilanteen, jossa isokokoinen puuma kurkisteli sisään hänen ikkunastaan.

Youtubessa julkaistulta videolta nähdään, kuinka Tomin pelottoman oloinen kissa ja puuma tuijottavat toisiaan lasin läpi. Kissa ei näytä paljon hetkahtavan tilanteesta, vaikka villieläin murisee ja raapii lasia uhkaavan oloisena.

Tässä vaiheessa Tomin vaimo kysyy, missä perheen lapset ovat, jolloin koomikko väittää heidän olevan pihalla leikkimässä. Pian koomikko kuitenkin toteaa järkyttyneelle vaimolleen vain pilailleensa, sillä lapset olivat turvallisesti nukkumassa sängyissään. Lopulta puuma viimein kyllästyy kissan kanssa käymäänsä tuijotuskilpailuun, ja poistuu paikalta.