Nainen teki itsestään Barbie-nuken – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija Kandee Johnson on tunnettu hauskoista YouTube-videoistaan, joissa hän näyttää, miten erilaiset meikkityylit syntyvät. Fanien pyynnöstä taiteilija on tehnyt useita meikkitutoriaaleja Disney-prinsessojen tyyliä mukaillen ja nyt hän otti haltuunsa Barbie-nuken.

Barbie on ehkäpä maailman tunnetuin nukke ja monien pikkutyttöjen ensimmäinen mielikuva kauniista naisesta ja kauneusihanteista ylipäätään. Johnson näyttää meikkausvideollaan, miten täydellinen Barbie-tyyli syntyy meikkien avulla.

Johnson loihtii itselleen uskomattoman tarkan kopion Barbien meikistä nopeutetulla 84 sekunnin videolla. Kirkkaansiniset piilolinssit saavat naisen silmät säihkymään samalla tavalla kuin nuken silmät. Meikkitaiteilija viimeistelee tyylinsä vielä vaalealla peruukilla, joka kruunaa nukelta näyttävän tyylin.