Norjalaista seksivalistusta – teinipoika puettiin penispukuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksivalistusta voi tehdä monella tavalla, mutta parhaiten sen luulisi onnistuvan mahdollisimman hyvin mieleen jäävillä keinoilla. RFSU pestasi norjalaisen Philip van Eckin mainostamaan turvaseksiä Sandefjordin asukkaille erikoisella tavalla.

Norjalaisnuorukainen puki ylleen jättiläismäisen penispuvun ja lähti etsimään pahaa-aavistamattomia uhreja kaupungilta. Philip yllätti ihmiset ampumalla heidän päälleen kullanväristä konfetteja. Tilanteita kuvaava piilokameravideo on nähtävillä Youtubessa.

Mirror-lehden mukaan monet vanhemman polven ihmiset olivat loukkaantuneita erikoisesta kampanjasta, kun taas nuoret pitivät sitä hauskana. 19-vuotias Philip valittiin rooliin, sillä hän mahtui penispuvun sisään täydellisesti.

– Se oli hauskaa. Mikään ei ole parempaa kuin tehdä hyvää käyttäytymällä kuin mulkku, Philip kuvaili.

– Kuvaukset eivät sujuneet aivan ongelmitta, sillä monet ohikulkijat halusivat ottaa selfieitä jättipeniksen kanssa. Ihmiset halusivat yhtäkkiä kosketella penistä ja ottaa siitä kuvia. Se tuntui melkein nolostuttavalta, puvun ylleen pukenut nuorukainen jatkoi.