Transformers-päätähti loukkaantui vakavasti – stuntti pieleen kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on saanut julkisuudessa vaikean miehen maineen, koska hän joutuu usein kahakoihin esimerkiksi baareissa vieraillessaan. Hän on toilaillut usein erilaisten päihteiden vaikutuksen alaisena. Nyt Shia on kuitenkin loukkaantunut vakavasti kuvauksissa.

Shia LaBeouf kiidätettiin sairaalaan American Honey -elokuvan kuvauspaikalta, kun hänen stunttinsa meni pahasti pieleen ja näyttelijä sai vammoja päähänsä. TMZ-julkaisun mukaan LeBeoufin sormeen ja päähän neulottiin yhteensä 20 tikkiä ja 13 niittiä. Vammat syntyivät, kun näyttelijä lensi pää edellä lasisen ikkunan läpi. Elokuvayhtiö kuvaili vammoja vähäisiksi, mutta tikkien ja niittien määrä osoittaa jotain aivan muuta.

Shia LaBeouf paljasti taannoin tehneensä The Necessary Death of Charlie Countryman -elokuvan kohtauksia huumepäissään. Miehen hahmo nähdään LSD-tripillä, ja tähti käytti myös oikeasti huumeita elokuvaa tehdessään. Tähden vastanäyttelijä Rupert Grint vahvisti todistaneensa tapahtumaa.