Uusi Batman-elokuva tulossa vuonna 2018 – Ben Affleck ohjaajaksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batmanin kaavun Christian Balelta perinyt Ben Affleck tekee ensiesiintymisensä supersankarina ensi vuonna ilmestyvässä Batman v. Superman: Dawn of Justice -elokuvassa. Hollywood-tähti saattaa myös ohjata tulevaisuudessa uuden Batman-elokuvan, mikäli tuoreet huhut pitävät paikkansa.

Warner Bros -tuotantoyhtiön kerrotaan kaavailevan The Batman -nimistä elokuvaa vuodelle 2018. Toisin kuin Batman v. Superman, kyseessä olisi Lepakkomiehen oma sooloseikkailu. Latino Review -sivuston mukaan uusissa elokuvissa Batmania esittävä Ben Affleck myös ohjaisi kyseisen elokuvan.

Huhu voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä näyttelijä on osoittanut kykynsä osaavana ohjaajana elokuvissa Argo ja The Town. Ben Affleck tullaan näkemään viittasankarin roolissa myös vuonna 2017 elokuvateattereihin saapuvassa The Justice League -elokuvassa.