Provinssissa piipahtanut supertähti hassutteli Taylor Swiftin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Taylor Swift julkaisi taannoin itsen ensimmäisen yhteiskuvansa poikaystävänsä Calvin Harrisin kanssa. Instagramiin oli päätynyt hauska otos, jossa poptähti hassutteli Provinssissa eilen esiintyneen supertähden kanssa puhalletun vesilelun kanssa.

Suuren joutsenen kyydissä tähdet istuivat sylikkän ja nauttivat paahtavasta auringon lämmöstä. Vaikka DJ-tähden ja laulajattaren suhteesta on tiedetty pitkään, ei kumpikaan ole vielä julkisesti kommentoinut romanssiaan.

Hassu yhteiskuva on kuitenkin paljastanut suhteen vakavuuden ja vaikuttaisi siltä, että pari seurustelee. Daily Mail -lehden mukaan suhteen on huhuttu olevan niin vakavalla pohjalla, että Taylor on jopa harkinnut Englantiin muuttamista.

Calvin Harrisin lisäksi laulaja Ed Sheeran on ollut iloinen tähden muuttoaikeista, sillä hän on Taylorin hyvä ystävä. On hyvin mahdollista, että Lontoosta tulee tulevaisuudessa myös Swiftin uusi koti.

Swan goals.

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi