Eläintarhan yllättävä vetonaula: Komea urosgorilla vetoaa naisvieraisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Higashiyaman eläintarhassa Japanissa on alkanut vierailla tavanomaista enemmän nuoria naisvieraita. Syy naispuoliselle yleisöryntäykselle on komea urosgorilla Shabani. Viehättävän ulkonäkönsä ansiosta gorilla on saanut valtavan määrän naisihailijoita.

Daily Mail -lehden mukaan 18-vuotias urosgorilla Shabani on alunperin kotoisin australialaisesta eläintarhasta. Taronga Zoo -eläintarhasta Japaniin muuttanut Shabani on viihtynyt Nagoyassa vuodesta 2007 lähtien.

Monet tarhassa vierailleet asiakkaat ovat panneet merkille, että Shabani on erityisen kuvauksellinen. Rocket News 24 -sivuston mukaan urosgorillan suosio on räjähtänyt. Nuoret naiset parveilevat Shabanin aitauksen vieressä nähdäkseen komean gorillan. Gorillasta ikuistettuja kuvia on jaettu ahkerasti aasialaisessa sosiaalisessa mediassa ja vaikuttaisi siltä, että Shabanista on tulossa kovaa vauhtia yksi eläinmaailman julkkiksista.