Uskomatonta! Mies pelasi Super Mario Worldin läpi silmät sidottuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entisajan videopelit olivat useissa tapauksissa nykyisiä pelejä haastavampia. Vain harvoissa peleissä oli tallennusmahdollisuutta, joten elämien loppuessa koko urakka oli aloitettava alusta. Monissa peleissä vaikeimmista kohdista pääsi eteenpäin vain yritys-erehdys -taktiikalla ja oppimalla virheistään.

Youtube-käyttäjä PangaeaPanga on mitä ilmeisimmin pelannut Super Nintendon Super Mario World -pelin jo useampaan kertaan läpi. Tuoreella videollaan mies nimittäin läpäisee pelin kokonaisuudessaan silmät peitettynä. Koko operaatio kestää hieman päälle 23 minuuttia.

PangaeaPanga kertoo Youtubessa aloittaneensa harjoittelemaan Super Mario Worldin pelaamista silmät sidottuna vasta 16. kesäkuuta. Miehen suoritus ei ole täysin virheetön, sillä hän kuolee pelin aikana kolme kertaa. Harva kuitenkaan pystyisi parempaan, ja virheetön pelaaminen vain vahvistaa suorituksen olevan todellakin aito.