Pettäjäsivusto selvitti: Näin suomalaiset suostutellaan uskottomuuteen

Lifestyle · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan sodassa ja rakkaudessa on kaikki sallittua. Nyt Victoria Milan -pettäjäsivuston suomalaiset käyttäjät ovat paljastaneet kuinka he suostuttelevat miehiä ja naisia uskottomuuteen.

Monet ihmiset leikkivät idealla salasuhteesta, mutta eivät uskalla ottaa askelta kohti kiellettyä rakkautta. Jotkut ihmiset voi kuitenkin siihen suostutella. Seksikkäiden kuvien näyttäminen ei Victoria Milanin mieskäyttäjien mukaan toimi. Sen sijaan on parempi käydä pitkiä syvällisiä keskusteluita, olla hauska ja ennen kaikkea antaa runsaasti kohteliaisuuksia.

Yli 75 prosenttia sanoo, että kohteliaisuudet ovat paras tapa suostutella suomalainen nainen pettämään. Paras tapa suostutella nainen pettämään on kertoa hänelle paljon kohteliaisuuksia, mutta myös osoittaa kiinnostusta pitkiin keskusteluihin. Tämä saa hänet unohtamaan poikaystävänsä, joka ottaa hänet itsestäänselvyytenä, eikä jaksa keskustella hänelle, kertoo Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal.

Ihmiset eivät tunne itseään syylliseksi suostutellessaan jonkun salaiseen romanssin. Ainakaan pettäjäsivuston käyttäjät eivät ajattele näin. Yli 60 prosenttia miehistä ja 52 prosenttia naisista sanoivat, ettei heillä ole syyllistä oloa suostuteltuaan jonkun pettämään. Uskottomuus tulee kahden ihmisen rakkauden etsinnästä, ei halusta satuttaa ketään. Ei ole mitään syytä olla huonoa omatuntoa, sanoo Sigurd Vedal. Kyselyyn osallistui 954 Victoria Milanin suomalaista käyttäjää.