Wow! Pamela Anderson nosti povensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Playboyn alastonkuvat ovat jo historiaa, ja viime aikoina Pamelan on kerrottu suunnittelevan uraa poliitikkona.

Splash
Splash

Eilen povipommi kuvattiin kuitenkin Unity-dokumentin maailmanensi-iltabileissä Los Angelesissa. Anderson oli pukeutunut asuun, joka nosti hänen maailmankuulun povensa selvästi asun pääosaan, mutta julkkistähti ei ollut saamastaan huomiosta tietenkään pahoillaan.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.

Splash
Splash
Splash
Splash