Poliisilta poikkeuksellinen etsintäkuulutus: ”Jätämme sanktiot määräämättä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat joukolla ihmetelleet parhaillaan käynnissä olevan kesän kadonneita helteitä, ja nyt myös poliisi on ryhtynyt peräänkuuluttamaan havaintoja lämpimistä päivistä. Länsi-Uudenmaan poliisi on nimittäin julkaissut poikkeuksellisen etsintäkuulutuksen.

– Poliisi etsii kadonnutta tai piileskelevää kesää. Uskomme vahvasti löytävämme sen piakkoin ja lupaamme jakaa sen kaikille halukkaille. Piileskelystä huolimatta katsomme lieventäväksi asian haaraksi, mikäli herra tai rouva Sää oma-aloitteleisesti katuu piileskelyä ja jätämme sanktiot määräämättä. Nyt vaan äkkiä tänne! -Peppi-Poliisi

Tulevia havaintoja hellepäivistä ei kannata etsintäkuulutuksesta huolimatta soittaa poliisille tai lähimpään hätäkeskukseen. Kyllä ne helteet sieltä vielä tulevat. Tulevathan?

ETSINTÄKUULUTUS!Poliisi etsii kadonnutta tai piileskelevää kesää. Uskomme vahvasti löytävämme sen piakkoin ja lupaamme…

Posted by Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on 25. kesäkuuta 2015