Sannin keikka keskeytettiin Provinssissa: ”Vartija heitti lavalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Sanni esiintyi tänään Provinssissa, jossa hän esiintyi päälavalla päivän ensimmäisenä artistina kahdelta iltapäivällä. Keikka meni muuten mukavasti, mutta odotettu esiintyminen loppui kuitenkin ennen aikojaan, koska Sannia ei päästetty encoreen.

– Kerran elämäs pääsee Provinssin päälavalle ja sit käy klassinen ja vartiat ei päästä vetää encoree. No, mikäköhän biisi se jäi sit vetämättä. Vedettii ihan omat bäkkärijamit sit aiheen tiimoilta. Fak jea, hienosti meni! Sanni purki tuntojaan Facebookissa.

Sanni julkaisi viimeiseksi kaavaillun kappaleensa myöhemmin Facebookin artistisivullaan.

– Provinssirockissa karvainen vartija heitti lavalta ennen encorea, Sanni lauloi akustisessa esityksessään.

PROVINSSI ONE MORE TIME! #2080luvulla #encore

Posted by SANNI on 26. kesäkuuta 2015

Staran tiedossa ei ole miksi Sannia ei päästetty enää encoreen, mutta yleensä tällaisissa tapauksissa on kyse festariareenoiden erittäin tiukoista aikatauluista. Samalla lavalla esiintyi Sannin jälkeen Pariisin kevät, ja yhtyeiden lavatekniikan vaihtamiseen tarvitaan runsaasti aikaa. Suomessa on lukuisia tapauksia, jossa suuriakin ulkomaisia tähtiä on komennettu lavalta kesken esityksen keikan venyttyä sovittua pidemmäksi.