Miehet, tästä kosinnasta saa ottaa mallia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sam Maccarone ja Jessica Burzichelli tapasivat kun he olivat vasta kymmenenvuotiaita lapsia, mutta ovat rakastaneet toisiaan siitä hetkestä lähtien. Sam halusi kosia tyttöystäväänsä ja tehdä sen ainutlaatuisella tavalla, minkä vuoksi hän soitti muusikkoserkulleen.

Sam suunnitteli yhdessä serkkunsa Matty Macin ja ystävänsä Domenic Cucinottan kanssa musiikkivideokuvaukset. Mac teki kappaleen, johon hän pyysi Samia ja Jessicaa esiintymään. Jessica ei voinut aavistaakaan, että koko videossa tulisi olemaan kyseessä heidän tarinansa.

Musiikkivideon viimeisessä kohtauksessa pari istuu ravintolassa syömässä ja Matty Mac esiintyy lavalla. Hän lopettaa kappaleen sanoihin: ”Toivon, että menet joku päivä kanssani naimisiin”, minkä jälkeen Sam polvistui Jessican eteen. Jessica yllättyi ja vastasi häkeltyneenä kosintaan myöntävästi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat