Tässä on uusi Hämähäkkimies – näyttävä voltti esimerkkinä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spider-Man, eli Hämähäkkimies, tulee liittymään osaksi Marvel Studiosin elokuvamaailmaa tulevassa Captain America: Civil War -seikkailussa. Tämän mahdollisti Disneyn omistaman Marvel Studiosin ja Sony Pictures -tuotantoyhtiön taannoinen yhteistyösopimus.

Video, jonka (@tomholland2013) julkaisi

Samalla myös Hämähäkkimiehen esittäjä vaihtuu nuorempaan. Marvel ja Sony paljastivat uuden näyttelijän olevan 19-vuotias Tom Holland. Nuori mies on aikaisemmin näytellyt muun muassa vuoden 2004 Intian valtameren tsunamista kertovassa Selviytyminen -elokuvassa.

– Näimme monia loistavia nuoria näyttelijöitä, mutta Tomin esiintymiskokeet olivat jotain erityistä, Sony Picturesin Tom Rothman kuvaili valintaa.

– Et ehkä tiedä paljoakaan Hollandista. Hän on kuitenkin selvästi valmistautunut hyvin taistelemaan rikollisia vastaan ja sinkoilemaan seittiä, kuten hänen Instagramissa jakamat stunttivideot todistavat, mies jatkaa.

Uusi Spider-Man tekee ensiesiintymisensä vuonna 2016 ensi-iltansa saavassa Captain America: Civil War -elokuvassa. Vuonna 2017 on luvassa Jon Wattsin ohjaama Hämähäkkimiehen uusi oma elokuva.

Video, jonka (@tomholland2013) julkaisi