Teinityttö suunnitteli oman pukunsa päättäjäisiin – ällistyttävä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koulun tanssiaisiin pukeudutaan hienosti ja tytöt valitsevat ylleen yleensä jonkin kauniin pastellinsävyisen satiinia olevan iltapuvun, jonka helma on pitkä ja kauniisti laskeutuva. Kyemah McEntyre päätti kuitenkin kulkea hieman eri tietä ja erottua joukosta pukuvalinnallaan.

18-vuotias Kyemah McEntyre -niminen tyttö päätti toteuttaa unelmiensa juhlapuvun itse. Valmiin puvun ostamisen sijaan McEntyre suunnitteli haluamansa puvun paperille ja vei sen The Daily Share -sivuston mukaan Markell’s Closet -liikkeen ompelijalle, joka herätti puvun piirroksen henkiin.

McEntyren iltapuvusta tuli kaunis ja sellainen kuin tyttö oli suunnitellut. Puku korostaa tytön juuria ja erilaisuutta juuri niin kuin hän oli halunnut. Puku on todella upea ja ainutlaatuinen, ja se istui tytön päälle moitteettomasti. Tämä puku oli varma katseidenkääntäjä ja kirsikkana kakun päällä McEntyre kruunattiin päättäjäistanssijaisten kuningattareksi.

#kyebreaktheinternet #fashion #design #Jersey #eastorange #inspiration #blackgirlsrock #queendom

Kuva, jonka Kyemah McEntyre (@mindofkye) julkaisi

Close ups #nofilter #blackgirlsrock #kyebreaktheinternet #prom2k15 #promqueen

Kuva, jonka Kyemah McEntyre (@mindofkye) julkaisi

I am beyond grateful, what a magical night. #prom2k15 #kyebreaktheinternet #blackgirlsrock #nofilter #promqueen

Kuva, jonka Kyemah McEntyre (@mindofkye) julkaisi