Ikeaan mennyt perhe jätti koiransa autoon Espanjassa – järkyttävä video leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tänään vietetty erästä kesän tähän saakka lämpimimmistä päivistä. Vaikka helle ei vielä hellikään, nousee lämpötila henkilöautoissa nopeasti tuskaisiin lukemiin. Siksi kaikille tulisi olla selvää, että esimerkiksi lapsia tai koiria ei saa jättää hetkeksikään autoon.

Verkossa leviää parhaillaan traaginen video koirasta, jonka sen perhe jätti Espanjassa Audi-merkkiseen autoon lähtiessään itse shoppailemaan Ikeaan. Ranskalainen perhe oli saapunut Espanjaan häihin ja pysähtyi ostamaan häälahjaa. Auton perhe pysäköi paikalle, jossa aurinko paistoi suoraan farmariauton takakontiin, jossa perheen suurikokoiseen bokseri oli.

Sivulliset huomasivat tilanteen liian myöhään. Kun vartijat saapuivat paikalle ja rikkoivat auton ikkunoita, oli se jo liian myöhäistä. Kylmä vesi ei enää riittänyt pelastamaan koiraa, joka koki pelastusyrityksistä huolimatta tuskallisen kuoleman vielä samana iltana.

Tarinan opetus on, että lemmikkiä ei saa jättää kesällä autoon hetkeksikään ilman valvontaa. Lisäksi sivullisten tulee pitää pysäköintipaikoilla silmät auki tällaisten tapausten varalta. Jos koira tai lapsi havaitaan autossa, tulee ensin soittaa hätänumeroon tilannearvion tekemiseksi ja sen jälkeen tarvittaessa rikkoa auton ikkuna ja pelastaa autossa oleva koira tai lapsi.

Never leave your dog into your car under the heat!!!

Fidji, boxer de 14 mois, est décedé hier soir car il a été laissé dans la voiture pendant une visite chez Ikea. [english version below]Il est resté 4h avant que des personnes cassent la vitre du véhicule. Malgré l'intervention d'un vétérinaire pendant plus de 3h, il a quitté ce monde vers 20h hier soir victime d'une hémoragie interne.Cela est arrivé à une famille francaise en espagne pour un mariage qui s'est arreté un peu trop longtemps chez Ikea pour trouver un cadeau.NE LAISSEZ JAMAIS VOTRE CHIEN DANS LA VOITURE SOUS LE SOLEIL !!!Partagez SVP pour Fidji et pour les autres que l'on peut sauver————————————Fidji, a 14 months old boxer, has died yesterday due to being left in car while his owners were shopping at IKEA. He has stayed 4 hours in the heat until someone decided to break the vehicle’s window. In spite of a three hours surgical operation at the local vet to save him, Fidji eventually passed away around 8 pm yesterday night from internal bleeding. This happened to a french family that was on its way to a wedding in Spain. They stopped a little too long at IKEA to find a present. NEVER LET YOUR DOG LOCKED IN YOUR CAR IN THE SUMMER SUN!!!Please share for Fidji and all the other ones we can save——- Find your perfect petsitter for this summer http://mypetsitter.today/colyf

Posted by Holidog on 26. kesäkuuta 2015