Huvittava kohtaaminen: Koira leikki ravun kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Panamalaisella hiekkarannalla temmeltänyt koira oli alkanut kaivaa maahan kuoppaa. Koiran yllätykseksi kuopasta kaivautui esiin rapu. Koloaan puolustanut rapu alkoi sinkoilla edes takaisin hiekalla ja koira luuli, että kyseessä oli jonkinlainen leikki.

Sheila-koiran ilahduttava leikkiminen oli kiinnittänyt koiranomistajan huomion. Hän kuvasi koiransa temmeltämisen videolle. Vaikka rapu yritti parhaansa mukaan käyttäytyä puolustavasti ja uhkaavasti, ei se näyttänyt riehakasta koiraa pelottavan.

Omistaja julkaisi hauskan videonsa netissä. Videon tietojen mukaan ei ole ensimmäinen kerta, kun koira kaivaa hiekasta esiin rapuja. Ilmeisesti Sheila piti rapuja leikkikaverinaan ja aina rannalle saapuessaan se kaivoi niitä esiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat