Elokuvateatterin karmiva moka – lapsille vahingossa kauhuelokuva

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pixarin uusi Inside Out -animaatioseikkailu oli houkutellut joukon nuoria ja lapsia Ohion Middletownin teatteriin nauttimaan elokuvaillasta. Animiaatioseikkailuista nauttiva yleisö koki kuitenkin elämänsä järkytyksen jo elokuvan alkumetreillä.

3D-animaation sijaan lapsille nimittäin esitettiin Riivattu -elokuvien kolmas jatko-osa. Elokuvateatterin työntekijät olivat vahingossa valinneet esitettäväksi Inside Out -elokuvan sijaan Insidious 3 -elokuvan. Ensimmäiset minuutit sisälsivät niin karmivia kohtauksia, että lapset juoksivat ulos salista itkien ja kiljuen.

Vaikka vanhemmat ennättivät pian hätiin ja elokuva keskeytettiin, oli monet lapsista jo ehtineet nähdä kauhua sisältäviä kohtauksia. Metro-lehden mukaan ohiolainen elokuvateatteri pyysi anteeksi ja antoi jokaiselle uudet elokuvaliput. Se ei ole kuitenkaan riittänyt vanhemmille, sillä elokuvateatterin Facebook-sivujen mukaan lapset olivat traumatisoituneita tapahtuneesta.

Jotkut vanhemmista valittelivat, etteivät heidän lapsensa pystyneet enää nukkumaan öisin. Sen lisäksi lapsista oli tullut pelokkaita ja säikkyjä. Elokuvateatterin tekemä moka tulee varmasti vaivaamaan lapsiperheitä vielä pitkään.