Nigerialaismies rakensi itse lentokoneen – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihminen on aina tuntenut vetoa lentämiseen, ja erilaisten lentolaitteiden rakentaminen on suosittua puuhaa. Nyt nigerialainen Gabriel Nderitu on rakentanut lentokoneen omin käsin ja päässyt esittelemään sitä televisiossa koko maalle.

Nderitun olisi ehkä kannattanut kokeilla lentokonettaan ennen neitsytmatkaa jossain hieman rauhallisemmassa paikassa, sillä suorassa televisiolähetyksessä tapahtui jotain mitä mies ei varmasti itse osannut odottaa. Miljoonat televisiokatsojat saivat nimittäin nähdä miten huonosti ensilento lopulta päättyikään. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Nigerian Pelle Peloton ei ollut ensimmäistä kertaa asialla, sillä hän on aiemminkin rakentanut suuren määrän lentokoneita, joista 13 on tosin päätynyt romuksi.