Pikkutyttö motivoi: ”Tee se!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkko on pullollaan motivaatiopuhujien tekemiä videoita, joiden tarkoitus on inspiroida ihmisiä toteuttamaan haaveensa. Yksi suosituimmista motivaatiovideoista on näyttelijä Shia LaBeoufin tekemä video, jossa hän huutaa katsojille: ”Just do it!”.

Tingman on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hänen kolmevuotias tyttärensä antaa oman motivaatiopuheensa LaBeoufin puhetta mukaillen. Tyttö ei ole yhtä aggressiivinen kuin LaBeouf, mutta saa asiansa perille uskottavasti.

Pikkutytön toimittamana puhe kuulostaa todella hellyttävältä. Tyttö kertoo, että asioiden uudelleen aloittaminen on uuvuttavaa, minkä vuoksi ei kannatakaan ikinä luovuttaa. Kun muut tulevat pisteeseen, jossa on pakko lopettaa, tyttö neuvoo jatkamaan vielä siitäkin eteenpäin.