Poliisi rauhoitteli pikkutyttöä – isä kuolleena kolariautossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nick Struck oli kolmas poliisi, joka oli saapunut kolaripaikalle Brightonin poliisista. Kolaripaikalla oli henkilöauto, joka oli suistunut tieltä ja pyörähtänyt katolleen. Autossa oli kyydissä sekä lapsia että aikuisia.

Struckista ja pienestä tytöstä otettu yhteiskuva kolaripaikalta on saanut suuren mediahuomion. Koskettavassa kuvassa poliisi pitelee sylissään kolaripaikalla kaksivuotiasta tyttöä, jonka isä on menehtyneenä taustalla näkyvässä autossa.

Struck kommentoi 9 News -uutisille saavansa piston vatsaansa aina, kun hän kuulee onnettomuuspaikalla olevan mukana lapsia. Poliisi kertoi pitäneensä itsestäänselvyytenä sitä, että menee suorinta tietä pikkuisen luo. Ensimmäisenä onnettomuuspaikalle saapunut poliisi oli jo lohduttamassa tyttöä ja ojensi sen Struckille hänen saavuttuaan paikalle.

Silminnäkijän mukaan autosta oli puhjennut rengas, minkä seurauksena kuski oli menettänyt auton hallinnan. Kaksivuotiaan tytön isä menehtyi onnettomuudessa ja hänen äitinsä sekä neljä sisartaan loukkaantuivat. Taapero oli ainut joka selvisi vähin naarmuin.