Provinssin perjantai kuvina – 21 000 juhli Törnävänsaaren illassa

Festarit · Annukka Heikkilä

Seinäjoella parhaillaan käynnissä oleva Provinssi tarjoili perjantaina jälleen mittavan katsauksen ulko- ja kotimaista musiikkia. Paikalla oli järjestäjien mukaan 21.000 vierasta, eli kolmen ensimmäisen päivän aikana vieraita on ollut yhteensä 59.000.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu paljon valokuvia Provinssin päälavan vieressä sijaitsevasta maailmanpyörästä, joka onkin loistava paikka katsastaa suosikkiyhtyeen esiintyminen. Laite oli suosittu myös perjantaina, jolloin Haloo Helsinki! rokkasi suurelle yleisölle hittiputkensa parhaimmistoa. Island Stagella esiintynyt Disco Ensemble oli niin suosittu, että yhtye olisi täyttänyt varmasti suuremmankin lavan.

Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara