Heidi Klum seksikohtauksessa musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Sia on saavuttanut runsaasti radiosoittoa ja kuuluisuutta hiteillään, kuten Chandelier ja Elastic Heart. Nainen ei kuitenkaan mielellään esiinny julkisuudessa, sillä taannoin hän paljasti pelkäävänsä vainotuksi tulemista.

Sia ei siis paljasta paljoakaan itsestään, toisin kuin tähden taannoin julkaistulla musiikkivideolla esiintyvä Heidi Klum. Supermalli nähdään Fire Meet Gasoline -videolla intiimeissä merkeissä sängyssä Game of Thrones -tähti Pedro Pascalin kanssa. Otsikoissa video on nyt, koska se on saavuttanut jo lähes 19 miljoonaa katselukertaa.

Heidi Klum erosi taannoin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.