Janet Jackson tekee paluun: ”Uutta musiikkia ja maailmankiertue!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Janet Jackson on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa, että hän tekee paluun keikkalavoille uuden musiikin kera. Kuukausia sitten Jackson kehoitti fanejaan olemaan uskomatta netissä kiertäviin paluu-huhuihin, sillä ne eivät pitäneet paikkaansa.

Janet lupasi, että fanit kuulisivat häneltä ensimmäisenä, jos hän suunnittelisi kiertuetta tai musiikin työstämistä. Janet piti sanansa ja ilmoitti henkilökohtaisesti faneilleen osoitettussa viestissä uusista suunnitelmistaan.

Tähtönen kertoi, että vuoden sisällä hän julkaisee uutta musiikkia ja aloittaa maailmankiertueen. 49-vuotias poptähti on käärinyt hihansa ja alkanut työstää musiikkiprojektiaan. Daily Mail -lehden mukaan Janet Jacksonin fanit ovat villiintyneet paluu-uutisesta, sillä poppari ei ole julkaissut albumia vuoden 2008 jälkeen.

Monet uskovat naisen tekevän yhteistyötä huippunimien kanssa ja naisen albumista povataan jos nyt suurta menestystä. Jää nähtäväksi onnistuuko Janet valloittamaan listaykkösen paikan vuosien tauon jälkeen.