Mykistävä näky keittiössä – käärme oli munavarkaissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisen perheen kotiin oli luikerrellut käärme. Matelijan läsnäoloa ei oltu huomattu, ennen kuin käärme oli ryhtynyt kunnianhimoiseen tehtävään keittiössä. Nälkäinen luikertelija oli löytänyt pöydältä kananmunia ja se alkoi syödä niitä.

Metro-lehden mukaan perheenjäsenet yllättivät käärmeen sillä hetkellä, kun se oli saanut sovitettua kananmunan suuhunsa. Käärme ei aikonut perääntyä ilman ruokaansa ja jatkoi kananmunan nielemistä. Perheenisä on kuvannut käärmeen toimet videolle.

Eteläisissä osavaltioissa käärmeitä nähdään usein myös asutusalueilla, eikä näky ilmeisesti hetkauttanut perhettä suuresti. Isä esitteli tyynen rauhallisesti videolla matelijan reittiä. Käärme oli luikerrellut maustehyllylle ja laskeutunut sitten kohti munakulhoa. Hotkaistuaan kananmunansa varas sai todennäköisesti häädön keittiöstä.