Keksejä, maitoa ja liikaa vapaa-aikaa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jonkin verran videoita, joissa esitellään uskomattoman vaikeita heittoja koreihin. Kerroimme aiemmin videosta, jossa David Kalb esitteli mahtavia korinheittotaitojaan varastossa. Nyt eräs nuori mies on tehnyt tylsyyspäissään oman versionsa heittotempuista.

Peter Bamforth on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän näyttää miten keksejä heitellään maitolasiin. Bamforth kertoo videon olevan tulos siitä, että hänellä oli Oreo-keksejä, maitoa ja aivan liian paljon vapaa-aikaa käytettävissään.

Videolla Bamforth tekee uskomattomia heittotemppuja kekseillä ja saa ne maitolasiin todella pitkien matkojen ja monivaiheisten ratojen kautta. Heitot näyttävät vähän liiankin vaikeilta, mutta mies vakuuttaa videollaan, että hänen tekemänsä video ei ole keksimainos.