Argentiinalaismalli revitteli rannalla – voitokkaana pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta hän oli viime vuonna kovassa nosteessa. Viime aikoina on keskittynyt perhe-elämäänsä ja viettänyt siksi hiljaiseloa julkisuudesta.

Splash
Splash

Eilen Lola Ponce ja Aaron Diaz kuvattiin uimarannalla Miamissa, jossa he nauttivat vapaapäivästä täysin rinnoin. Ohjelmassa oli muun muassa pallopeliä, jossa bikiniasuinen Lola näytti olevan ainakin reaktioiden perusteella suvereeni taituri.

Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät pariskunnan sijaan sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla George Clooneyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash