Mopsilla ylitsepääsemätön ongelma – ratkaisu odottamattoman lähellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Peilit ja läpinäkyvät lasipinnat tuottavat lemmikeille välillä hankaluuksia. Olemme nähneet useita kertoja, miten koirat eivät tule avoimesta lasiovesta esimerkiksi ulkoterassilta talon sisälle, koska he luulevat oven olevan yhä kiinni.

Eräs mopsi oli niin keskittynyt ongelmaansa, että se ei nähnyt helppoa ratkaisua, vaikka se oli hänen vieressään. Mopsi yritti päästä sisälle lasiovesta, mutta ei tiennyt, miten se saisi oven auki. Lasioven takana on myös kaksi mopsia, jotka haluaisivat kaverinsa kovasti ulkoa sisätiloihin. Koirat kaivavat etutassuillaan lasiovea vimmatusti, mutta mitään ei tapahdu.

Mopsin omistaja on katsonut vierestä tilannetta varmasti huvittuneena, sillä ovi oli auki koiran vieressä koko ajan. Mopsi ei vain ymmärtänyt kiertää lasia. Lopulta toinen sisällä olevista mopseista huomasi avoimen oven ja tuli sen kautta hakemaan ulkona olevaa sisälle.