Tätä ei usein nähdä! Nelinkertainen sateenkaari New Yorkissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sateenkaaret ovat ihastuttaneet ihmisiä läpi historian, ja niihin on aikojen kuluessa liitetty erilaisia uskomuksia ja symbolisia merkityksiä. Sateenkaari syntyy vesipisaroiden taittaessa ja heijastaessa auringon valoa.

New Yorkin asukkaat saivat tiistaina nauttia harvinaisesta näystä, kun taivaalle ilmestyi peräti neljä vierekkäistä sateenkaarta.

Hienon näyn onnistui tallentamaan kameralleen Amanda Curtis -niminen nainen, joka jakoi kuvan Instagramissa. Amanda totesi kaupungista löytyvän pian neljä kattilallista kultaa, viitaten irlantilaiseen uskomukseen jonka mukaan sateenkaaren päässä sijaitsee aarre.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat