Tyttö saa kuulla saavansa kolmannen veljen – sydän särkyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pienet lapset nauttivat vanhempiensa huomiosta ja haluavat olla heidän silmäteränsä. Esikoiselle pikkuveljien tai -siskojen saaminen voi tulla shokkina, kun yllättäin kuvioon tuleekin mukaan muita lapsia, jotka kaipaavat myös huomiota.

Äidin ja isän syli pitää siitä lähtien jakaa kuten myös lelut ja luultavasti oma huone. Christina Grasso on julkaissut sydäntäsärkevän videon YouTube-kanavallaan, jossa pieni Ella-niminen tyttö itkee vuolaasti.

Hän on juuri saanut kuulla, että äiti on jälleen raskaana ja heidän perheeseensä tulee kolmas poika. Ellä ei voi ymmärtää, miksi heille tulee uusi poika, kun heitä on jo ennestäänkin kaksi.

Ella ei halua enää yhtäkään veljeä ja hänen mielestään kaksi olisi ollut jo tarpeeksi. Isä yrittää rauhoitella häntä sanomalla, että nyt tyttö voi olla perheen prinsessa. Asia ei kuitenkaan lohduta Ellaa lainkaan ja hän on päättänyt tosissaan kiukutella kolmatta veljeä vastaan. Valitettavasti asia ei taida olla Ellan päätettävissä.