Käsittämätön kaloripommi! Uppopaistettu Big Mac

Ruoka · Annika Kela

Uppopaistettujen pikaruokien ystävä päätti testata, miltä McDonalds -ravintolan Big Mac -hampurilainen maistuu uppopaistettuna. Kulinaristi on julkaissut video- ja kuvamateriaalia tempauksestaan peepmyeats -sivustolla.

Lopputulos ei yllätä, sillä videolla esitelty hampurilainen näyttää vain rapean kuoren saaneelta hampurilaiselta. Uppopaistettua ruokaa suosivan silmään hampurlainen näyttää varmasti herkulliselta ja kulinaristin mukaan hampurilainen maistui taivaalliselta.

Daily Mail -lehden mukaan uppopaistetussa hampurilaisessa on 1000 kilokaloria enemmän kuin normaalissa Big Macissa. Rasvakeittimessä käynyt hampurilainen on käsittämätön kaloripommi. Linjojaan tarkkailevien ei siis kannata harkita hampurilaistensa tuunaamista uppopaistamisella.