Suomalaiskuskin MotoGP-temppua ylistetään maailmalla: ”Uskomatonta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset lukeutuvat tunnetusti maailman parhaisiin ajajiin oli moottoriurheilun laji sitten mikä tahanssa. Nyt suomalaisen Niklas Ajon suoritusta ylistetään ja ihmetellään kautta maailman, sillä hän onnistui selviämään ulosajosta historiallisen tyylikkäällä tavalla.

MotoGP-sarjan Moto3-luokan osakilpailussa Hollannin Assenissa Niklas Ajo menetti hetkeksi moottoripyöränsä hallinnan ja ajautui ulos radalta. Pyöränsä päältä pudonnut kuljettaja ei kuitenkaan suostunut päästämään irti, vaan ohjasi itsensä ja ajokkinsa peräti 200 metrin matkan maaliviivan yli molemmin käsin ohjaustangossa roikkuen.

Ajo sijoittui kilpailussa 17. sijalle, kun ulosajo pudotti sijoitusta yhdeksän sijaa. Videolta nähdään miten täpärästi Ajo onnistui ohittamaan radan reunavallin.