Mentalisti blogissaan: ”Olen perin kyllästynyt ihmisten tyhmyyteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen mentalisti Pete Poskiparta oli taannoin otsikoissa liityttyään 5.000 eurolla Skepsis-yhdistyksen vuonna 1989 aloitettuun kampanjaan, jossa maksetaan 20.000 euroa henkilölle, joka tuottaa valvotuissa oloissa paranormaalin ilmiön.

Nyt Poskiparta kirjoittaa BlogBookin blogissaan sosiaalisen median kautta saamastaan palautteesta, joka on kirjoituksen mukaan melko kirjavaa. Helvetin väärinkäsittäjät -otsikolla mentalisti paljastaa kyllästyneensä siihen, että ihmiset eivät ymmärrä lukemaansa.

– Olen perin kyllästynyt ihmisten tyhmyyteen ja lukutaidottomuuteen. On uskomatonta minkälaisia kehäpäätelmiä ja olkiukkoja monet ovat valmiita rakentamaan helpottaakseen omaa pahaa oloaan ja toisaalta perustellakseen oikeassaoloaan. On se nyt helvetti, että joudun yhä edelleen vuonna 2015 puolustamaan mentalistin ammattiani kaiken maailman uskovaisilta ja demonien metsästäjiltä, Poskiparta kirjoittaa BlogBookissa.

Mentalisti kertoo eräänkin naisen kirjoittaneen hänelle peräti 114 sekavaa viestiä yhden yön aikana. Poskiparran mukaan viesteissä puhuttiin ”puukon kiertymisestä lihaan, demoneista, kuolemasta ja Heikki Lampelasta”. Kirjoituksessaan mentalisti suosittelee ihmisiä jatkossa lukemaan kirjoituksensa

– Foorumi tai FB-seinä on vähän kuin joku pitäisi avoimet ovet kotonaan. Olet tervetullut, mutta se ei tarkoita, että voit kuseksia nurkkiin ja vedota ilmaisu- ja sananvapauteen, Poskiparta neuvoo kommentoijia.

Lue blogikirjoitus tästä.