Siperianhusky söi vahingossa kannabista – kauhistunut omistaja kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Utelias siperianhusky Loki oli penkonut omistajansa ystävän käsilaukkua ja löytänyt sieltä hyvältä tuoksuvan välipalan. Koiranomistaja ja hänen huonetoverinsa huomasivat, että Loki alkoi käyttäytyä oudosti ja sitten heille paljastui, mistä oli kyse.

Koira oli syönyt kannabiskeksin ja se oli vahvasti kannabiksen vaikutuksen alaisena. Huonetoveri kuvasi videon koirasta, joka hädin tuskin kykeni istumaan paikallaan. Koiranomistaja oli hätääntynyt ja yritti auttaa koiraansa virkoamaan.

Metro-lehden mukaan koiranomistaja sai viimein mielenrauhan soitettuaan eläinlääkärille. Lääkäri kertoi, että kannabis ei ollut koiralle vaarallista ja se tulisi toipumaan tilastaan täysin. Omistaja joutui huolehtimaan, että koira joi tarpeeksi, mutta muuten Lokilla ei ollut hätää. Ehkäpä seuraavalla kerralla utelias husky jättää sille kuulumattomat välipalat syömättä.