Se on siinä! Top Gun -elokuva saa jatkoa – Tom Cruise pääosassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Top Gun – lentäjistä parhaat on yksi aikamme muistettavimmista elokuvamenestyksistä. Vuonna 1986 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen elokuva on nyt saamassa jatko-osan. Näyttelijä Tom Cruise on vahvistanut palaavansa Maverickin rooliin elokuvassa Top Gun 2.

Collider -lehti paljasti, että Skydance -tuotantoyhtiön toimitusjohtaja David Ellison vahvisti elokuvan jatko-osan olevan vireillä. Tuotantoyhtiö on Tom Cruiselle tuttu, sillä Skydance tuotti muun muassa Cruisen tähdittämän Mission Impossible: Ghost Protocol -elokuvan.

Ellison kertoi, että Top Gun ei olisi mitään ilman Pete Maverick Mitchelliä, eli Tom Cruisea ja hänen suostumisensa jatko-osaan oli elokuvan elinehto. Metro-lehden mukaan Top Gun 2 elokuva tulee oleman yllätyksiä täynnä. Fanien iloksi Ellison kertoi, että elokuva pyritään saamaan mahdollisimman pian työn alle.