Kuvavillityksien pohjanoteeraus? Tunisian joukkomurhapaikka kuhisee selfien ottajia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Marhaban rannalla Tunisiassa tapahtunut joukkomurha on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Tragedia, jossa 38 turistia loukkaantui vakavasti, on houkutellut rannalle ihmisiä kunnioittamaan uhrien muistoa.

Monien hämmästykseksi rannalle on eksynyt myös joukoittain sydämettömiä turisteja turhamaisine aikeineen. Osa ihmisistä nimittäin pyrkii murhapaikalle vain ottaakseen selfieitä sosiaalista mediaa varten. Murhapaikkojen vieressä poseeraavat selfieiden ottajat ovat saaneet ihmiset raivostumaan. Selfien ottajien röyhkeyttä on pidetty äärimmäisenä.

Daily Mail -lehden mukaan selfieitä on räpsitty myös paikallisten toimesta ja eräskin virkamies aiheutti netissä raivon julkaisemalla tällaisen selfien. Uhrien perheet ovat sitä mieltä, että kuvissa poseeranneet sydämettömät turistit ovat häpäisseet heidän menehtyneen omaisensa käyttäytymällä kuin murhapaikka olisi jokin turistinähtävyys.