Vauvan ensimmäinen kylpy – komea isä varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat saada naisilta aiempaa enemmän helliä ja ihailevia katseita, kun he kävelyttävät suloista koiraa tai leikkivät lapsen kanssa puistossa. Eläimestä tai lapsesta varmoin ottein huolehtiva mies kiinnittää monen huomion ja niin kävi myös tällä kertaa.

Eräästä isästä julkaistiin nimittäin YouTubeen video, jossa hän antaa ensimmäistä kylpyä tyttärelleen. Videolla mies kylpee vauvan kanssa ja antaa pikkuiselle elämänohjeita tulevia vuosia varten. Miehellä on todella hellät otteet ja hän näyttäisi olevan täysin tyttärensä lumoissa. Vauvan äiti on ilmeisesti kuvannut isän ja tyttären ihanan hetken videolle, koska taustalta kuuluu välillä naisen ääntä.

Video on julkaistu YouTubeen jo vuosia sitten, mutta siitä on noussut uudelleen suuri viraalihitti. The Mirror -lehti kertoo videon lähteneen Facebookissa leviämään nopeasti ja se on saavuttanut yli 2,5 miljoonaa katselukertaa. Huomion keskipisteenä ei ole tällä kertaa ollut suloinen vauva vaan jo kuumimmaksi isäksi tituleerattu tatuoitu mies, joka on saanut naisten pään pyörälle.