72-vuotias sai tietää olevansa valkoihoinen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasissa asuva perheenäiti Verda Byrd sai hiljattain järkyttäviä uutisia. Naiselle selvisi, että hän oli kaukaasialaista sukua ja näin ollen valkoihoinen. Tummaihoisten adoptiovanhempien kasvattama Verda oli luullu koko elämänsä ajan olevansa vanhempiensa tavoin tummaihoinen.

Ennen adoptioäitinsä poismenoa Verdalle oli selvinnyt, että hänet oli adoptoitu. Vasta hiljattain Byrd sai tietää, että hänen biologiset vanhempansa olivat valkoihoisia. KENS 5 Eyewitness News -uutisohjelman mukaan myös adoptiovanhemmat olivat antaneet ymmärtää, että Verda oli tummaihoinen.

Totuuden paljastuminen on ollut Verdalle shokki ja hän on kyseenalaistanut identiteettinsä. Paljastuksen jälkeen Byrd selvitti olivatko hänen biologiset vanhempansa elossa. Vanhemmat olivat menehtyneet, mutta Verda löysi biologiset sisaruksensa. Byrd on viimein hyväksynyt historiansa, vaikka hän onkin ihmetellyt, miksi myös adoptiovanhemmat peittelivät hänen kaukaasialaisia sukujuuriaan.