Suomalaissovellus eSend mullistaa kuljetuspalvelut?

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen eSend on uusi palveluinnovaatio, joka helpottaa kuluttajien ja yritysten arkea. Se on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä.

Syöttämällä lähetyksen tiedot eSend etsii sopivimman kuljetusvaihtoehdon. Kuljetus maksetaan pankki- tai luottokortilla, ja sovelluksen avulla on helppo seurata kuljetuksen etenemistä. Kuljetusalan toimitusehtoihin sitoutunut ammattikuljettaja noutaa lähetyksen sovittuna aikana ja hoitaa sen turvallisesti perille. Mobiilisovellus on saanut erinomaisen vastaanoton sekä kuluttajien, kuljetusyritysten että yhteistyökumppaneiden taholta.

– Halusimme kehittää sovelluksen, joka tekee kuljetusten tilaamisen helpoksi. Sovellus palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Palvelun tuottajina toimivat kuljetusyritykset, jolloin tilaaja voi luottaa siihen, että hänen lähetyksensä hoidetaan ammattitaidolla perille. Palveluverkostomme kattaa jo nyt lähes koko Suomen ja kattavuus paranee jatkuvasti uusien kuljetusyritysten myötä, kertoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Hannu Peltomäki.

Mobiilisovellus yhdistää uudella tavalla lähettäjän ja kuljetusyrityksen hyödyntämällä tietoa kuljetusautojen sijainnista ja vapaasta kapasiteetista, joka muuten jäisi käyttämättä. Tämä mahdollistaa tehokkaan kuljetusverkoston, jota ei ole aiemmin pystytty hyödyntämään. eSend on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää vajaiden kuljetusten aiheuttamaa ympäristön kuormitusta.

eSend Finland Oy on 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka pääpaikka on Oulussa. Yritys on keskittynyt merkittävää käyttäjävolyymia omaavien sovellusten innovointiin ja kehittämiseen. Yhtenä keskeisenä fokusalueena tulevat olemaan sovellukset, joiden avulla voidaan helpottaa yritys- tai kuluttaja-asiakkaan arkea.