Kännykän suojakuori kuin käsiase – tätä ei lentokoneeseen viedä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Markkinoilla on nähty yhä enemmän toinen toistaan erikoisempia älypuhelimien kuoria. Jotkut toimivat samalla esimerkiksi lompakkoina tai puhelimen lisävarusteina. Toiset kuoret on puolestaan suunniteltu vain suojaamaan puhelinta kolhuilta ja miellyttämään käyttäjän silmää.

Amazon-verkkokaupan myymä iPhone-suojakuori on herättänyt hämmästystä verkossa, sillä se näyttää ulkoisesti epäilyttävän paljon käsiaseelta. Kyseisellä kuorella päällystettyä, taskusta esiin törröttävää puhelinta voisi helposti luulla oikeaksi pistooliksi.

Mikäli siis syystä tai toisesta haluaa joutua virkavallan kanssa tekemisiin ilman todellista syytä, kannattaa puhelimensa lisävarusteeksi hankkia Peneric-yrityksen noin yhdeksän euroa maksava pistoolikuori.