15-vuotiaan taikurin temput ihmetyttävät – tulevaisuuden tähti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa useat taikurit ihmetyttävät katselijoita käsittämättömillä tempuillaan. 15-vuotias taikurin alku on hyvä esimerkki siitä, miten ihmisten päät saadaan pyörälle. Uusimmalla YouTube-videollaan Moritz Mueller -niminen poika esittelee uusimman taikatemppunsa kolikolla.

Mueller esittelee videolla yhden kolikon temppunsa, jossa hän taikoo sulavasti kolikon ilmestymään milloin mistäkin. Kolikko vaihtaa paikkaansa pojan toisesta kädestä toiseen ilman halki, ja löytyy myös välillä pojan paidan päältä.

Mueller kertoo vielä harjoittelevansa temppua ja hiovansa presentaatiota, mutta kommenteista päätellen esitys alkaa olemaan melko valmis. Taitavan taikurin nuori ikä ja varmat otteet ovat saaneet monet ihmettelemään ja kehumaan videota maasta taivaisiin.