Näin pidät vauvaa sylissä oikein – isältä hauskat vinkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oman lapsen saamisen myötä joutuu opettelemaan läjäpäin uusia taitoja. Miten vauva kylvetetään, miten vaipat vaihdetaan, miten röyhtäytetään ja miten vauva saadaan nukkumaan. Ensimmäinen eteentuleva vaihe taitaa kuitenkin olla se, miten vauvaa pidetään sylissä.

Jordan Watson on julkaissut YouTube-tilillään hauskan videon, jossa hän esittelee erilaisia tapoja kantaa vauvaa. Hän näyttää, miten kakkavaippainen vauva otetaan vastaan ja annetaan pois, miten vauvaa pidellään sylissä kuin kalaa ja millä otteella isä saa muille isille lapsensa näyttämään pieneltä supermieheltä.

Vanhemmat joutuvat tekemään monia asioita samalla kun pitelevät lasta sylissään. He voivat joutua esimerkiksi nostamaan maasta erilaisia asioita vauva sylissä, jolloin myös erilaiset kantotavat tulevat hyötykäyttöön. Watsonin neuvomien otteiden myötä myös pahimmalla mämmikouralla pysyy lapsi sylissä.