Nainen löysi valtavan timantin luonnonpuistosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain uutisia tapauksista, joissa ihmiset ovat löytäneet kirjaimellisesti aarteita erinäisistä paikoista. Nyt amerikkalainen nainen on löytänyt luonnonpuistosta valtavan timantin.

Arkansasissa sijaitseva puisto on tunnettu rikkaana timanttiesiintymänä, ja sieltä on löydetty vuoden 1906 jälkeen yhteensä peräti 75.000 timanttia, Splash News uutisoi. Yksin tänä vuonna timantteja on löydetty jo 227 kappaletta. Bobbie Oskarsonin löytämä jalokivi hakee kuitenkin vertaistaan, sillä se painoi peräti 8,52 karaatia. Kaiken lisäksi Oskarson löysi timantin vain 20 minuutin etsimisen jälkeen.

Splash
Splash

PÄIVITYS: Splash Newsin väite timantista maailman viidenneksi suurimpana ei pidä välttämättä paikkansa, joten se on poistettu.