Neljän lapsen äidin vartaloa kehuttiin täydelliseksi – sitten julkaisi kuvan vatsastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Carolinasta kotoisin oleva perheenäiti on noussut otsikoihin julkaistuaan Facebook-sivuillaan kuvan vatsastaan. Kuvassa laulaja Kimberly Henderson esittelee vatsaansa, joka pikkuisesta koostaan huolimatta näyttää hieman merkkejä hänen neljästä raskaudestaan.

Henderson on saanut jatkuvasti muilta naisilta ihailevia kommentteja täydellisestä vartalostaan. Toiset äidit eivät ole voineet uskoa, miten Henderson on pystynyt säilyttämään vartalonsa neljän lapsen synnyttämisen jälkeen täysin ennallaan.

Julkaisemallaan kuvalla nainen haluaa näyttää muille, että myös häneltä löytyy löysää ihoa ja raskausarpia. Henderson kertoo urheilevansa, mutta se ei auta löysän ihon tiukentamiseen tai raskausarpiin. Nainen ei kuitenkaan murehdi vatsastaan, koska hän saa joka aamu herätä katsomaan neljää pientä hymyilevää lastaan.

Everyone always compliments me on how I have such a "perfect" body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave…

Posted by Kimberly Henderson on Thursday, June 18, 2015