Teini ei saanut tahtoaan läpi – kiristi äitiään murhaamalla kanoja

Ohhoh! · Annika Kela

Alabamalaisnuori on syyllistynyt kauhistuttavaan tekoon tunnekuohun vallassa. 18-vuotias Hayden Smith oli raivostunut äidilleen, sillä nainen oli ajautunut riitoihin hänen tyttöystävän kanssa. Äidin ja tyttöystävän riita oli Smithille ylitsepääsemättömän vaikea asia ja hän vaati äitiään sopimaan riidan.

Koska äiti ei tullut riidassa vastaan, alkoi Hayden kiristää häntä. Smith ilmoitti, että hän tappaa kanalasta yhden kanan joka 15. minuutti, kunnes äiti ja tyttöystävä tekevät sovinnon. Jos ei sekään auttaisi, poika uhkasi polttaa äitinsä talon maan tasalle.

Äiti soitti poliisit paikalle ja Hayden pidätettiin. Metro-lehden mukaan nuorukainen oli ehtinyt murhata kuusi kanaa, ennen kuin viranomaiset ennättivät hätiin. Teinirakkaus oli saanut Haydenin tunteet kuohumaan vähän liiankin voimakkaasti. 18-vuotiasta nuorukaista syytetään nyt perheväkivallasta ja vakavista ilkivallan teoista.